Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Καλλιέργειες μικροοργανισμών και χρήση μικροσκοπίουΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Συνθετάση της γλουταμίνης στο ζυμομύκητα Schizosaccharomyces pombeΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Χαρακτηρισμός, υδρόλυση και οξείδωση γλυκογόνουΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Γαλακτώματα- ΖελατίνεςΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Απομόνωση και χαρακτηρισμός φωσφολιπιδίων (Λιπίδια Ι)Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Προσδιορισμός λιπιδικού φωσφόρου (Λιπίδια ΙΙ)Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Καλλιέργεια του Βακτηρίου Ε.coli DH5a/pUC18 και απομόνωση πλασμιδιακού DNA )Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Ηλεκτροφόρηση πλασμιδιακού DNAΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Απομόνωση της όξινης φωσφατάσης από σπέραματα σίτουΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Καθαρισμός όξινης φωσφατάσης από σπερμάτα σίτουΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
Κινητική του ενζύμου όξινη φωσφατάση από σπέρματα σίτουΕργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα ΧΗΜΕΙΑΣ
i) Ακινητοποιημένη ζύμη ii) Μεταβολισμός γλυκόζης και ανίχνευση πυροσταφυλικού-ακεταλδεϋδης